Terapeuttinen työtoiminta

Yleisesti:

Terapeuttisen työtoiminnan palvelua tuotetaan Keski-Pohjanmaan alueella asuville, jotka ovat työttömyyseläkkeellä tai kuntoutustuella. Muista kunnista tulevien kanssa tehdään erilliset sopimukset Pietarsaaressa ja sen lähikunnissa.

Hakeutuminen:

Keskustele oman ammatillisen verkostosi kanssa terapeuttiseen työtoimintaan hakeutumisesta. Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella toimintaan voit hakeutua täyttämällä Vammaispalveluhakemuksen tai Mielenterveyskuntoutujien asumis- ja tukipalveluidenhakemuksen.

Terapeuttisen työtoiminnan päätöksestä ilmoitetaan sinulle kirjeitse ja Kokkotyö-säätiön yksilövalmentaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii tarkemmasta aloituksesta. Työskentelet Kokkotyö-säätiön työosastoilla 1 - 5 päivää viikossa oman viranhaltijapäätöksesi mukaisesti. Terapeuttisen työtoiminnan ajalta saat terapiatyökorvausta tehtyjen tuntien mukaan eläkkeesi tai kuntoutustukesi lisäksi. Terapeuttisesta työtoiminnasta laaditaan myös terapiasopimus sinun ja Kokkotyö-säätiön välillä.

 

Jaana Haapasalo
Yksikön päällikkö/yksilövalmennus
Kaustisen seutu
wnnan.unncnfnyb@kokkotyo.fi
Puh. 040 162 1868

Jaana-Maarit Hyytiäinen
Yksilövalmentaja (alle 29- vuotiaat)
Kokkola
wnnan-znnevg.ullgvnvara@kokkotyo.fi
Puh. 050 337 6057

Maria Kiiskilä
Työhönvalmentaja
Kokkola
znevn.xvvfxvyn@kokkotyo.fi
Puh. 040 840 2968

Virpi Långbacka
Yksilövalmentaja
Retro/Pietarsaari
ivecv.ynatonpxn@kokkotyo.fi
Puh. 040 676 2883